TRENING OD DOMA #5

Dragi članovi, prijatelji, simpatizeri došli smo do kraja dvotjednog ciklusa treninga koji smo snimili u vrijeme slobodnog kretanja. Pošto nam je ponestalo video materijala, današnji trening je zamišljen kao rekapitulacija svega do sad viđenog.

Trening će biti koncipiran kao kružni trening, gdje ćete svaku od viđenih vježbi ponavljati samo jedanput, a kada završite sve prikazane vježbe ponovit ćete u zavisnosti od fizičke pripremljenosti taj krug još jedan ili dva puta.

Svaku od vježbi ćete radit 7-12-15(20) sekundi u ovisnosti o stupnju pripremljenosti ili uzrasnoj kategoriji. Najmlađi i najmanje spremni 7 sekundi, a naravno najstariji i najspremniji 15 ili čak 20 sekundi po vježbi.

Naravno i dalje vas molimo da svakodnevno slušate sve objave, upute i naputke Stožera civilne zaštite. Budite odgovorni kao i na treninzima i naravno još uvijek ostanite doma. Dolazi ljepše vrijeme i poželjno je da izađete na sunce i svjež zrak, ali nikako da se okupljate u grupe veće od 5 ljudi.

Idući tjedan nastavljamo sa treninzima, novo snimljenim od strane trenera Hrvoja Redera. Bit će to manje više statički treninzi snage i snažne izdržljivosti.

Današnji trening, ali i još jedan tjedan izolacije završit ćemo stihovima poznate splitske grupe TBF koji kažu:

Pozitivan stav nemoj biti minus
Ostani zdrav, nemoj skupit virus
Pozitivan stav, al moraš se pazit
Ostani zdrav nemoj se zarazit!!!