POČETAK TRENINGA NAKON DVOMJESEČNE PAUZE

Klub je svim svojim članovima osigurao maksimalno sigurne uvijete boravka na stazi. Od zone dolaska na trening sa obaveznom dezinfekcijom ruku, preko ustrajanja da svi atletičari i atletičarke tijekom treninga osiguravaju distancu od minimalno 1.5 m do 2m pa do zone izlaska sa treninga kako se djeca u odlasku ne bi susretala sa djecom koja će svoj trening započeti od 19h. Naravno obavezna dezinfekcija ruku i na izlasku sa staze.

TRENING OD DOMA #8

U današnjem “vikend” treningu donosimo vam vježbe za noge te trbušne mišiće. Prije samog treninga napravite samostalno razgibavanje i istezanje te obavezno istezanje po završetku treninga s naglaskom na one mišićne skupine koje su bile najviše zastupljene tijekom treninga.

TRENING OD DOMA #7

Današnji trening se bavi balansom i vježbama snage za gornji dio tjela uz pomoć bučica. Trener Reder je svoje improvizirao na način da je bočice napunio pijeskom (vodom). Budite odgovorni, slušajte naputke Stožera civilne zaštite i #ostanite_doma!

TRENING OD DOMA #6

Danas radimo vježbe snage pomoću stolca i vježbe snage za trbušni zid i stabilizatore trupa. Prije svakog od narednih treninga samostalno odradite statičko ili dinamičko razgibavanje i istezanje te se obavezno istegnite po završetku treninga.

TRENING OD DOMA #5

Dragi članovi, prijatelji, simpatizeri došli smo do kraja dvotjednog ciklusa treninga koji smo snimili u vrijeme slobodnog kretanja. Pošto nam je ponestalo video materijala, današnji trening je zamišljen kao rekapitulacija svega do sad viđenog.

TRENING OD DOMA #4

Dragi svi, donosimo vam i četvrti trening u nizu od doma. Danas ćemo se uz već poznate vježbe po prvi put pozabaviti i vijačom.

TRENING OD DOMA #3

Dragi članovi, simpatizeri, prijatelji donosimo vam treći trening od doma. Kako ste primijetili dio vježbi se ponavlja iz treninga u trening kao i u normalnom trenažnom procesu, a dio trenažnih zadataka, odnosno vježbi je svaki trening novi. Danas ćemo u glavnom dijelu treninga koristiti improvizirane koordinacijske ljestve. Mi smo za tu prigodu koristili par tenisica, …

TRENING OD DOMA #3 Read More »

TRENING OD DOMA #2

Donosimo vam trening od doma br.2
#Ostani_doma
#Budi_odgovoran
#Treniraj_s_nama_od_doma