Povijesni nastup virovitičkih preponašica na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe i starije kadetkinje i kadete

Vikend iza nas (27. i 28.6.2020.) opet će za sve članove kluba, mnoge prijatelje i simpatizere ostati zlatnim slovima upisan u povijest virovitičke atletike. Vera Špiranec i Nikolina Kojić prve su virovitičke atletičarke koje su nastupale za Atletski klub Virovitica na prvenstvu Hrvatske trčeći preponašku utrku. Njih dvije su u subotu (27.8.2020.) u Varaždinu trčale …

Povijesni nastup virovitičkih preponašica na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe i starije kadetkinje i kadete Read More »

PRVENSTVO HRVATSKE U ŠTAFETAMA

Atletski klub Virovitica nastupao je u miješanoj štafeti 2x2x400m za seniore-ke u sastavu Mario Bošnjaković – Paula Rakijašić – Mario Bošnjaković – Paula Rakijašić.

ATLETIKA POD ZVIJEZDAMA – Noćni atletski miting – Varaždin 2020.

Večeras su dvoje naših najboljih atletičara Paula Rakijašić i Mario Bošnjaković nastupom na tradicionalnom noćnom atletskom mitingu – Atletika pod zvijezdama – Varaždin 2020. otvorili ovogodišnju sezonu stadionske atletike. Duga stanka i pomaknut kalendar natjecanja zbog svima nam znanih razloga doveli su do toga da tek sredinom lipnja naši, ali i brojni drugi atletičari bilježe …

ATLETIKA POD ZVIJEZDAMA – Noćni atletski miting – Varaždin 2020. Read More »

LOVRO ZDJELAR 1. MJESTO NA 60 m – PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH

Na danas održanom natjecanju u Virovitici u sklopu Plazma igara mladih, naš član Lovro Zdjelar osvojio je 1.mjesto u utrci na 60 m u svom godištu te se tako plasirao na državnu završnicu spomenutih igara koja će se ove godine održati u Savudriji.

ILOČKI POLUMARATON 2020. (14.06.2020.)

Sutrašnji dan je još jedan od onih dana koji će biti upisani u povijest Atletskog kluba Virovitica. Ubrzo nakon pristupanja klubu, naši dugoprugaši kreću na natjecanje.

ATLETSKI KLUB VIROVITICA BROJNIJI ZA 15-tak TRKAČA

Prekrasne vijesti stižu nam sa zadnjim danima svibnja. Naime, u petak je održan sastanak na kojemu su ispred kluba nazočili predsjednica Jasna Mišnić-Rakijašić i tajnik Hrvoje Žunec te predstavnici individualnih trkača grada Virovitice Goran Volenik, Damir Brcković i Kruno Tomljanović.