Paula Rakijašić 7. mjestom najbolja hrvatska atletičarka na 63. Prvenstvu Balkana u krosu

Crnogorski grad Berane bio je domaćin 63. Prvenstva Balkana u krosu. Hrvatsku reprezentaciju na spomenutom natjecanju predstavljala je između ostalih i naša atletičarka Paula Rakijašić.
Paula je trčala juniorsku utrku na 4 km i rezultatom 14:39 zauzela odlično 7. mjesto. Prvo mjesto osvojila je turkinja ERGUN Silva, dok su ostale naše predstavnice zauzele 9. mjesto Helena VALENTIĆ te 17. mjesto Ana TIBLJAŠ.
U ekipnom poretku naše su reprezentativke zauzele 4. mjesto.

Paula je ovim 7. mjestom bila ujedno i najbolje plasirana Hrvatska atletičara na ovom prvenstvu.

Rezultat je ovo sustavno kvalitetnog rada i zalaganja naše Paule koja pod stručnim vodstvom vrhunskog atletskog znalca Siniše Špiranca stasa iz dana u dan u ozbiljnu atletičarku koju u njezinoj seniorskoj karijeri zasigurno čeka svijetla budućnost. Ovo je samo šlag na tortu još jedne vrhunske sezone Paule i “Špire”.
Njih su dvoje ove sezone šestu (6.) godinu za redom osvojili naslov prvakinje Hrvatske atletske lige sjever (ove godine u utrci na 2000 m), prvaci su na mlađe seniorskom prvenstvu u utrci na 800 m te treći (3.) u utrci na 1500 m na istom prvenstvu i to sve u sezoni koju je Paula otvorila sa nizom sitnijih ozljeda.
Rezultati su to pažljivog, sveobuhvatnog, stručnog i kvalitetnog rada ovog pitomačkog stručnjaka koji sva svoja znanja i iskustvo iz atletskih dana svakodnevno prenosi na svoje pulene koji svi od reda iz natjecanje u natjecanje podižu razinu svoje forme i svoje rezultate.
Za očekivati je da će atletski klub Virovitica s njim na čelu u skoroj budućnosti biti zapažen akter Hrvatske atletike.