Izvrstan nastup atletičara AK Virovitica u Koprivnici za kraj jedne vrhunske sezone

Atletičarke i atletičari atletskog kluba Virovitica nastupali su u nedjelju 10.11.2019. po hladnom i kišnom vremenu na 41. utrkama ulicama grada Koprivnice. Ukupno 14 naših atletičara stalo je na start svojih utrka po uzrasnim kategorijama.
Naša najstarija atletičarka danas bila je Sara Špiranec koja je trčala i najdužu utrku u ženskoj konkurenciji, seniorsku na 3400 m, a zauzela je visoko 5. mjesto. Osim priznanja koje je danas primalo prvih 5 atletičara u svim kategorijama, Sara je put Pitomače otišla i sa 500 kn novčane nagrade koju je organizator osigurao za 5 prvoplasiranih atletičarki u ovoj kategoriji.
Lucija Keleković u kategoriji juniorki dotrčala je do brončane medalje (3. mjesto).
Nela Pleša naša jedina limačica na današnjoj utrci isto se okitila brončanom medaljom u kategoriji djevojčica školskog uzrasta rođenih 2009. i mlađe
Od ostalih djevojaka danas su još nastupale Petra Gladović i Iva Gabrić, a njihove rezultate ćemo objaviti kada budu objavljeni službeni rezultati utrka.

U muškoj konkurenciji svoju izvrsnu formu koju je pokazao i na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u krosu potvrdio je Lovro Zdjelar koji je osvoji izvrsno 2. mjesto i srebrnu medalju u utrci dječaka školskog uzrasta rođenih 2009. i mlađe.
Naš najstariji i najiskusniji atletičar Mario Bošnjaković danas je dotrčao do visokog 4. mjesta u kategoriji juniora.
Od ostalih naših dječaka rezultate ćemo isto objavit po izlasku službenih rezultata utrka, a nastupili su Marko Šuper, Marko Benčina, Filip Rajnović u kategoriji dječaka školskog uzrasta rođenih 2009. i mlađe, Luka Sabo kod juniora, Josip Golić u kategoriji mlađih dječaka rođenih 2007. i mlađe te Petar Rajnović i Leon Jurković u kategoriji starijih dječaka rođenih 2005. i mlađe.

Velike čestitke svim natjecateljima i njihovom treneru i voditelju Siniši Špirancu koji su usprkos izrazito lošem vremenu ipak zabilježili zavidne rezultate i još jedanput potvrdili da se u atletskom klubu Virovitica odlično radi. Svim kategorijama u klubu sada slijedi period lakših i sveobuhvatnih treninga no vrlo brzo se okrećemo novoj sezoni i pripremi za istu jer na staroj slavi se ne može živjeti već se treba dokazivati svake godine iznova.