Paula Rakijašić mlađe seniorska prvakinja Hrvatske na 800m

AK Virovitica ima PRVAKINJU HRVATSKE!

Nakon subotnjeg trećeg mjesta u utrci na 1500m Paula je u nedjelju zasjala zlatnim sjajem . Iako je put Rijeke krenula bez svog trenera Siniše Špiranca (poslovne obveze) Paula je taktički savršeno odradila utrku na 800m na prvenstvu Hrvatske za mlađe seniorke i seniore koje se prošlog vikenda održavalo u Rijeci. Kako smo već pisali, Paula se dugo vremena borila sa sitnim ozljedama. Nije Paula jedno vrijeme bila “ona prava”, ali na sreću sada je to sve iza nje. Oni koji su gledali utrku, nakon prvih 400m sigurno nisu očekivali kraj kakav je slijedio. Paula je nakon spomenutih prvih 400m bila na zadnjem mjestu. No, sve je to bio dio taktički savršeno pripremljene utrke sa trenerom Špirancem jer nakon tih prvih 400m Paula je jednostavno eksplodirala i ostatak utrke suvereno i nadmoćno odradila i s ukupnih 2:16.66 zauzela 1. mjesto i time postala mlađe seniorska prvakinja Hrvatske.

Osim Paule, još jedan naš atletičar trčao je drugog dana prvenstva Hrvatske, a to je Mario Bošnjaković. Mario je kao i u subotnjoj utrci na 400m i u nedjeljnoj na 200m srušio osobni rekord i sa vremenom 25.38 zauzeo 9. mjesto.
Iskrene čestitke Pauli i Mariju kao i njihovom treneru Siniši Špirancu koji iz dana u dan iz natjecanja u natjecanje pokazuju koliko dobro i kvalitetno rade te na najljepši mogući način promoviraju naš klub, grad i županiju!