Četiri zlata i dvije bronce u 5.kolu HALS-a

Prvog rujna 2020. u Varaždinu u organizaciju MAK Varaždin održano 5. kolo Hrvatske atletske lige-sjever. Atletski klub Virovitica ostvario je nekoliko iznimnih rezultata.Tri prva mjesta u utrci na 400m u svojim godištima osvojile su:

Lucia Zalović (2010. i mlađe),
Nela Pleša (2009.) i
Mia Teskera (2008.)
U istoj utrci u kategoriji limača Marko Šuper (2010. i mlađi) osvojio je 3. mjesto.
Svi navedeni su poboljšali svoje osobne rekorde.

Od zapaženijih rezultat kod limača možemo još spomenuti:
4. mjesto Tene Jugović (2010. i mlađe) u skoku u dalj,
5.mjesto Mislav Jovanović (2010. i mlađe) skok u dalj,
5.mjesto Kristijan Posavac (2010. i mlađe) bacanje vortexa.

Kod starijih iskusnijih atletičara naš najbolji atletičar Mario Bošnjaković opet je pokazao da je ovo njegova godina. Srušivš osobni rekord u utrci na 1500m osvojio je 1.mjesto.
3.mjesto u utrci na 600m u kategoriji mlađih kadeta osvojio je Petar Rajnović kojemu je ovo bila i prva službena utrka u kojoj je branio boje našeg kluba.
Za spomenuti je još i 4.mjesto Petre Gladović u utrci na 200m u kategoriji mlađe juniorke.
Ekipno gledajući, limači fantastično 4.mjesto, samo jedno mjesto slabije su limačice (5.mjesto) kao i mlađi kadeti (5.mjesto).

Sve u svemu izniman nastup Virovitičkih atletičara ovog vikenda. Iskrene čestitke svoj djeci i trenerima koji su po iznimno nepovoljnim vremenskim uvijetima (ekstremna temperatura na stadionu) izborili nikad bolje rezultate za virovitičku atletiku.
Ovo je još jedan izvrstan poziv da uključite svoje dijete u ovaj veseli i svakim danom sve brojniji sportski kolektiv.
I poslje svega valja napomenuti da je Sara Kolak (Olimpijska pobjednica u bacanju koplja) imala veliku želju i čast slikati se sa našim Mariom nakon njegove veličanstvene pobjede. Naravno da je naš super Mario ispunio Sari želju.