3. Put Šarana Outdoor Weekend

U nedjelju 29.9.2019. Virovitički  su  ribnjaci bili domćin 3. Puta Šarana Outdoor Weekenda u sklopu kojega se tradicionalno trčala trail utrka na 3, 5 i 11km. Najstariji atletičari nizom zlatnih medalja čestitali klubu drugi rođendan.

 Kao i prošle godine i ove godine, AK Virovitica bila je suorganizator samog događaja. Vrijedno su volontirale mame naših atletičarki Anita Mikac i Ivana Nađ, a neke su i sudjelovale u samom eventu pa su tako Sanela Koščak i Valerija Teskera planinarile stazom “Virovitički vidici”, a sve pod budnim okom naše predsjednice Jasne Mišnić-Rakijašić. Na samom eventu su još sudjelovali Zlatko Rakijašić i Hrvoje Žunec.

Članovi atletskog kluba Virovitica svojim vrhunskim nastupom upriličili su slavljeničko raspoloženje i na dan druge godišnjice osnutka kluba osvojili sva prva mjesta u utrkama na 3 i 5 kilometara u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Junior utrka na 3000m – žene
1. Lucija Keleković – AK Virovitica
2. Sara Špiranec – AK Virovitica
3. Ivna Maričić – Škola trčanja Orahovica
4. Petra Gladović – AK Virovitica
.
6. Iva Gabrić – AK Virovitica

Junior utrka na 3000m – muškarci
1. Luka Sabo – AK Virovitica
2. Marko Varga – Škola trčanja Orahovica
3. Dino Gabrić – Individualac

Challenge utrka na 5000m – žene
1. Paula Rakijašić – AK Virovitica
2. Marina Novoselec – AK Slatina
3. Renata Morović – Individualac

Challenge utrka na 5000m – muškarci
1. Mario Bošnjaković – AK Virovitica
2. Goran Draksler – Glasnici istine
3. Matko Kolesarić – BK Bor

Iskrene čestitke svim natjecateljima i njihovom treneru Siniši Špirancu.

Istodobno, najmlađi virovitički atletičari nastupali su u sklopu 6. kola Hrvatske atletske lige sjever u Varaždinu, a rezultate s njihovog natjecanja ćemo objaviti naknadno kada se objave službeni rezultati na stranicama Has-a.