Obavijesti

POČETAK RADA ATLETSKE ŠKOLE

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da su sve radnje oko osnivanja i registracije Kluba uspješno privedene kraju pa tako i rezervacija termina treniranja.
Povijesni prvi trening Atletske škole za učenike nižih razreda osnovnih škola (1.-4. razred) održat će se u ponedjeljak 16.10.2017. godine u dvorani Gimnazije od 18:00 sati.
Pozivaju se i sve ostale dobne kategorije koje se žele priključiti radu i treniranju u našem atletskom klubu da se odazovu u istom vrijeme na istu lokaciju te će se po formiranju grupa odrediti i termini treniranja za sve ostale kategorije.
Važno je još napomenuti da će Klub svima koji žele pristupiti treniranju u Atletskom klubu Virovitica pružiti priliku adaptacije te su shodno tome prva dva tjedna treniranja besplatna!

 

 

 

Dragi roditelji,
Želite li da Vaše dijete odrasta zdravo i razvija svoje psiho-motoričke sposobnosti od najranijeg djetinjstva pravilno?
Ako je Vaš odgovor DA, ne propustite priliku upisati svoje dijete u

ŠKOLU ATLETIKE – ATLETSKOG KLUBA VIROVITICA

Koja će kroz svoj program rada:
• Usmjeravati dijete da na najbolji mogući način zadovolji svoju biološku potrebu za igrom
• Ostvariti pozitivan utjecaj na razvoj svih motoričkih sposobnosti djeteta, a osobito onih na koje se u mlađoj školskoj dobi najviše može utjecati
• Usavršavati sve prirodne oblike kretanja (hodanje, trčanje, skakanje, bacanje) nužne u svakodnevnom životu
• Unapređivati djetetova motorička znanja i dostignuća
• Utjecati na socio-emocionalni razvoj djeteta (samopouzdanje, povjerenje, suradnja, timski duh, samostalnost, samoinicijativnost, radne navike…)

Sve to i još mnogo više kroz naš program rada Atletske škole omogućit će Vašem djetetu tim naših voditelja, profesora kineziologije i atletskih trenera.

IGROM I SMIJEHOM KROZ ZDRAVO DJETINJSTVO!

???????? š???? ??č???? ?? ????? ??.??.????., ? ??č?? ??????? ???????? ?? ???????? ????????????, ??????? ??????? ?? ??????? ?????? ??????? ć??? ?? ???? ?????????? ??????? ???ć?? ??????.

Dijete sa ispunjenim obrascem dolazi na prvi trening i postaje članom kluba.

Roditelji imaju obvezu u roku od 15 dana od upisa donijeti u Klub Liječničku potvrdu kojom se dozvoljava djetetu bavljenje sportom, jer u protivnom dijete neće moći nastaviti trenirati u našem Klubu.

Dodatne informacije:
Mob. 098-521 106; e-mail: atletski.klub.virovitica@gmail.com; Facebook stranica: @AKVirovitica, web: www.akvirovitica.hr

PRIJAVNI OBRAZAC .pdf