ATLETSKI KLUB VIROVITICA POČINJE SA ONLINE TRENINZIMA

Uprava i treneri atletskog kluba Virovitica doskočili su novonastaloj situaciji oko Corona virusa i nemogućnosti održavanja redovnih treninga te od sutra (utorak, 17.3.2020. oko 18h) krećemo s online treninzima koji su primjenjivi u svakom domu, u svim situacijama, za sve uzrasne kategorije u klubu.
Molimo sve članove našeg kluba da aktivno sudjeluju u ovom inovativnom projektu te da nam se putem društvenih mreža povratno jave sa svojim pohvalama, pokudama, komentarima, prijedlozima.
Video materijal će bit dostupan na Youtube kanalu kluba, te na našoj web i Facebook stranici.
Treninzi će bit koncipirani da imaju svoj uvodno-pripremni dio, glavni dio treninga i završne vježbe istezanja. Sve spomenuto će bit prilagođeno brojem ponavljanja, vremenom trajanja i brojem serija svakom od naših članova, ali i svim ljudima koji u ovim teškim trenucima osječaju nedostatak tjelesne aktivnosti.
Treninge će vodit naš trener Hrvoje Reder, viši trener fitnesa.
Veselimo se ovoj avanturi i nadamo se da ćemo uspješno skratiti i upotpunit vaše vrijeme bez treninga, škole i izostanka kretanja ovim zabavnim i nadasve inovativnim vidom treniranja.

Pozivamo sve članove atletskog kluba Virovitica, članove njihovih obitelji, ali i sve druge sportske kolektive i obične građane da nam se priključe u ovom inovativnom vidu treniranja te da zajedno skratimo ovo vrijeme neizvjesnosti i opće (nažalost) histerije oko Corona virus. Isto tako pozivamo vas da pratite svakodnevno izvještaje Stožera civilne zaštite te se strogo pridržavate svih naputaka koji isti objave.
Vaš ATLETSKI KLUB VIROVITICA!