ATLETIKA POD ZVIJEZDAMA – Noćni atletski miting – Varaždin 2020.

Večeras su dvoje naših najboljih atletičara Paula Rakijašić i Mario Bošnjaković nastupom na tradicionalnom noćnom atletskom mitingu – Atletika pod zvijezdama – Varaždin 2020. otvorili ovogodišnju sezonu stadionske atletike.

Duga stanka i pomaknut kalendar natjecanja zbog svima nam znanih razloga doveli su do toga da tek sredinom lipnja naši, ali i brojni drugi atletičari bilježe svoj prvi ovogodišnji stadionski nastup.S obzirom na dio priprema u kojima se trenutno Paula i Mario nalaze zabilježeni su odličan rezultati.

Oboje naših atletičara srušili su osobne rekorde u utrci na 600m u kojoj su nastupali, što je u konačnici Pauli Rakijašić bilo dovoljno za 4., a Mariju Bošnjakoviću za 12. mjesto na spomenutom mitingu.

Dobar je ovo pokazatelj svi u klubu, na čelu s njihovim trenerom Sinišom Špirancem, da s veseljem možemo čekati nastavak sezone koja bi mogla biti puna sjajnih rezultata. Moramo uz sve spomenuti da je, sada već dugogodišnji, dobar rad u klubu i nizovi zapaženijih rezultata na regionalnoj i državnoj sceni doveo do toga da klub iz treninga u trening broji sve više i više članova. Posebno veseli činjenica da se rapidno povećava broj u najstarijoj skupini, našim “Mazatorima”. Mladi srednjoškolci iz grada i okolice su očigledno prepoznali pozitivno ozračje koje vlada u i oko kluba te su se odlučili priključiti našoj sportskoj obitelji koja trenutno broji preko 80 aktivnih članova.